Kinderfilms bij Cinekid in de Herfstvakantie

In de herfstvakantie is voor de Goorse kinderen ook weer de mogelijkheid om diverse films te zien tijdens het kinderfilmfestival Cinekid! Filmhuis Alleman begint op dinsdag 22 oktober om 14.30 uur met Animaatjes voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar. Aansluitend kan er geknutseld worden onder begeleiding van het Creatief Centrum van de Reggehof. Dat is ook voor kinderen van 6 jaar en ouder die daarna kunnen kijken naar ‘Kapitein Morten en de Spinnenkoningin’ die om 15.30 uur begint. Twee dagen later is het de beurt aan Wallay, winnaar van de Cinekid-leeuw, een film voor 11 jaar en ouder. Op zondag 27 oktober wordt het festival afgesloten met ‘Zooks’ voor kinderen van 8 jaar en ouder. Hierbij kan ook een lunch genuttigd worden. het bekijken van de films kost €3,- per persoon en dat is inclusief ranja. Meer informatie ook via www.reggehof.nl/film.

Gerelateerde berichten

  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid6 januari 2020 Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid In het kader van de viering van 75 jaar vrijheid in dit nieuwe jaar draait Filmhuis Alleman deze maand vier films die - ieder vanuit hun eigen verhaal - laten zien hoe vrij of onvrij […]
  • Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd9 september 2016 Vrijwilligers Filmhuis Alleman gehuldigd Vijf vrijwilligers van Filmhuis Alleman die vanaf het eerste uur betrokken zijn bij de Goorse bioscoop zijn deze week in het zonnetje gezet. Het filmhuis zag tien jaar geleden het […]
  • Morgen filmfestival bij Alleman10 november 2018 Morgen filmfestival bij Alleman Filmliefhebbers komen morgen uitgebreid aan hun trekken in de Goorse Reggehof bij Filmhuis Alleman. Daar is morgen een filmfestival met drie films die kunnen worden bekeken en een lunch […]
  • Zaalvoetbaltoernooi in De Mossendam21 oktober 2017 Zaalvoetbaltoernooi in De Mossendam Welzijnsorganisatie Salut organiseert komende maandag (23 oktober) een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Er wordt gestreden in twee categoriën: […]