Arie en Sylvester, Oktoberfest en wandeltochten

De activiteitenkalender voor dit weekeinde meldt onder meer de cabaretshow van het duo Arie en Sylvester, morgenavond in de grote zaal van De Reggehof. In de voorstelling ‘Wie?’ komen de beste acts en grappen uit eerdere shows nog een keer voorbij. Bij Café Johny’s is er volop Duitse ‘gemütlichkeit’ met een heus Oktoberfest. Dit alles onder leiding van de bekende DJ Rob Toonen (foto). Morgenvroeg starten vanaf camping Monte Bello ook weer de jaarlijkse herfst-wandeltochten van Kariboes over diverse afstanden. Voor alle evenementen check onze kalender.

Gerelateerde berichten

  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]
  • Bonje met Kemperink en wandeltochten…2 maart 2018 Bonje met Kemperink en wandeltochten… Wie een avondje wil lachen kan vanavond terecht bij De Reggehof. Daar staat Thijs Kemperink op de planken met zijn nieuwste show Bonje. De Albergenaar is nog steeds rijzende in theaterland […]
  • Hofdance, Oktoberfest en Gewoon Aans…20 oktober 2017 Hofdance, Oktoberfest en Gewoon Aans… De evenementenkalender biedt voor dit weekeinde weer genoeg soelaas voor eenieder die erop uit wil. Vanavond is er vanaf half zeven voor de jongeren het Hofdance-Festival met de officiele […]
  • Fikse tegenvaller voor De Reggehof19 september 2015 Fikse tegenvaller voor De Reggehof Het moest een spetterende en bovenal gezellige opening worden van het theaterseizoen bij De Reggehof: Het Reggestadl Oktoberfest met de Palemiger Spatzen en Werner Redlich. Ondanks een […]