Van Malieveld naar Schoolfeestplein…

Een armada van tractoren trok aan het begin van de avond door Goor met als bestemming het Schoolfeestplein. Het boerenprotest van vorige week en gisteren kreeg daarmee ook een lokaal vervolg. De circa zeventig landbouw-voertuigen zetten, ook met vlaggen en zichtbare leuzen, hun protest tegen het voorgenomen stikstofbeleid, kracht bij. En dit speciaal voor de thema-bijeenkomst over biodiversiteit die vanavond in De Reggehof wordt gehouden. Tijdens die bijeenkomst zijn ook de voorgenomen stikstofmaatregelen onderwerp van gesprek.

Gerelateerde berichten

  • Ook boeren Zeldam roeren zich…16 oktober 2019 Ook boeren Zeldam roeren zich… Ze zijn in alle vroegte weer met duizenden op pad gegaan om vandaag protestacties te voeren in De Bilt bij het RIVM en wederom in Den Haag. Het voorgenomen nieuwe stikstofbeleid is vele […]
  • Boeren roeren zich morgen ook in ’t Twentse Haagje16 oktober 2019 Boeren roeren zich morgen ook in ’t Twentse Haagje Het zijn de weken van het boerenprotest. En dat krijgt ook in Goor morgenavond een gezicht. In De Reggehof is de kleine zaal om 19.00 uur geopend op de al geplande […]
  • Liefde, vrijheid, geen dictatuur…9 januari 2022 Liefde, vrijheid, geen dictatuur… Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo'n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de […]
  • Alcoholcontrole op Schoolfeestplein29 november 2020 Alcoholcontrole op Schoolfeestplein De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar […]
  • Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven1 april 2020 Markt Goor mag in beperkte vorm open blijven De markt in Goor mag de komende vrijdagen worden opgetuigd op het Schoolfeestplein maar dan wel in een veel kleinere vorm. Dat heeft de gemeente Hof van Twente besloten. Er mogen alleen […]