Thema optocht 2020: Dit is Goor

De Allegorische Optocht 2020 heeft als thema “Dit is Goor”. Dit onderwerp kwam donderdagavond uit de koker van commissielid Mark van het Bolscher en werd omarmd door de zaal. De jaarlijkse vergadering was een onderhoudend soebat voor de optochtdeelnemers en de jury, die een kritisch en constructief onderhoud hadden over de afgelopen optocht, welke een prooi werd voor Kump Wa Good.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Johan Bekhuis wint duivenvlucht26 augustus 2012 Johan Bekhuis wint duivenvlucht Johan Bekhuis heeft zondag een gemakkelijke zege geboekt in de vlucht Soissons. Zijn duif wist de tocht over 385 kilometer het snelst aft e leggen. Het zilver en brons was voor Arie […]
  • Oale Roop klinkt bij Braakmolen voor het afbloazen4 januari 2017 Oale Roop klinkt bij Braakmolen voor het afbloazen De stelling van de Braakmolen vormt vrijdag het toneel voor het zogenoemde ‘afbloazen’ van de Mirreweenterhoorn bloazers Goor- Diepenheim. Vanaf 18.30 uur zal dan de ‘oale roop’ tot in de […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]
  • Goed weekeinde Workel in eredivisie5 oktober 2009 Goed weekeinde Workel in eredivisie De tweede serie wedstrijden in de eredivisie biljarten heeft voor het team van Gorenaar Koen Workel twee zeges opgeleverd. Na de moeilijke eerste speelronde won Buiting Staalconstructie in […]