Thema optocht 2020: Dit is Goor

De Allegorische Optocht 2020 heeft als thema “Dit is Goor”. Dit onderwerp kwam donderdagavond uit de koker van commissielid Mark van het Bolscher en werd omarmd door de zaal. De jaarlijkse vergadering was een onderhoudend soebat voor de optochtdeelnemers en de jury, die een kritisch en constructief onderhoud hadden over de afgelopen optocht, welke een prooi werd voor Kump Wa Good.


Gerelateerde berichten

  • Alle kinderen winnen exotische editie Kinderoptocht29 juni 2019 Alle kinderen winnen exotische editie Kinderoptocht De Kinderoptocht 2019 is een prooi geworden voor alle kinderen. Vanwege de hitte kwam de jury tot deze uitslag. Ze hebben diepe bewondering voor de inzet van de deelnemers. Tijdens de […]
  • Optochtdeelnemers mogen zich ‘uitleven’10 oktober 2014 Optochtdeelnemers mogen zich ‘uitleven’ Het thema van de allegorische optocht tijdens het komende School- en Volksfeest is 'Leef je uit'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van wagenbouwers bij De Bebsel. […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]
  • Jury kiest Gijmink, Wiekslag imponeert publiek26 juni 2010 Jury kiest Gijmink, Wiekslag imponeert publiek De Kinderoptocht is dit jaar opnieuw een prooi geworden voor de leerlingen van ’t Gijmink. Zij wisten de jury het meest te bekoren met hun thema Gijmink krijgt de ruimte. Het publiek koos […]
  • Deelnemers beslissen over jury optocht11 oktober 2010 Deelnemers beslissen over jury optocht De deelnemers aan de allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest gaan zelf twee mensen voordragen die worden toegevoegd aan de bestaande jury. Dit is besloten naar aanleiding […]