Dag van de Dialoog in Goor

Op donderdag 14 november gaan er op de “Dag van de Dialoog” in Goor mensen met elkaar aan tafel én met elkaar in gesprek tijdens een gezellige maaltijd. Het thema dit jaar is “Gastvrij ontmoeten”. Op verschillende locaties in Goor zijn de tafels vanaf 17.00 uur gedekt zoals in de Moskee, bij mensen thuis, verschillende buurtcentra en de Kerkelijke ontmoetingsruimten.

Gerelateerde berichten

  • PvdA brengt thema zorg in kaart1 oktober 2019 PvdA brengt thema zorg in kaart De lokale Partij van de Arbeid gaat inventariseren hoe de inwoners en organisaties de gemeentelijke zorg ervaren. Vanaf 2015 zijn zorgtaken van de landelijke overheid naar de gemeenten […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Inloopmiddag begroting SP14 november 2019 Inloopmiddag begroting SP Op vrijdagmiddag 22 november organiseert de SP in Hof van Twente weer haar inmiddels gebruikelijke inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag kunt u onze raadsleden persoonlijk benaderen met […]
  • Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren10 november 2019 Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren De zogenoemde OV-ambassadeurs beantwoorden komende dinsdag (12 november) weer de nodige vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de Goorse bibliotheek. veel gestelde vragen over […]
  • Jeugd in concert in de Hofkerk11 november 2015 Jeugd in concert in de Hofkerk Het jeugdorkest van Apollo geeft komende zaterdag, 14 november, in samenwerking met het jeugdorkest van Muziekvereniging KSW Nijverdal een concert in de Goorse Hofkerk. Ook jeugdkoor Too […]