Horeca-controle in Goor

De politie heeft gisteravond in een aantal Goorse horeca-gelegenheden een controle gehouden in het kader van de drank- en horeca-wet. Daar werd bekeken of de geldende regels werden nageleefd en men over de juiste vergunningen beschikte. De controle werd uitgevoerd in samenwerking met de gemeente Hof van Twente, de sociale recherche Twente en de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Voor zover bekend zijn er geen misstanden geconstateerd. De politie zegt alle resultaten in de komende periode te evalueren.

Gerelateerde berichten

  • Weinig overtredingen tijdens fietscontroles7 december 2016 Weinig overtredingen tijdens fietscontroles De aangekondigde controles van de politie op verlichting bij fietsers hebben in de afgelopen periode in Goor en omgeving niet tot veel bekeuringen geleid. De surveillerende agenten […]
  • Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE)25 januari 2018 Grootscheepse controle op recreatiepark Hessenheem (UPDATE) Er is de hele dag een grootscheepse controle bezig op recreatiepark 't Hessenheem tussen Goor en Markelo. De gemeente Hof van Twente is samen met de Belastingdienst, het UWV, de politie en […]
  • Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor27 december 2016 Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot […]
  • Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg16 augustus 2017 Snelheidscontrole bij S15 en Zomerweg Na de bonnenregen van vorige week op de S15, zou het zomaar weer eens prijs kunnen zijn voor de politie. Woensdagochtend hebben ze namelijk een snelheidscontrole gehouden op de Zomerweg en […]
  • Politiecontrole Deldensestraat29 oktober 2015 Politiecontrole Deldensestraat Bij de Buddy's is de politie weer uitgerukt voor een snelheidscontrole. Let op uw vaart als u over de Deldensetraat rijdt richting het centrum van Goor of vice versa. Er wordt ook […]