Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles

Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het Almelose AVC Heracles (14:30 uur). Vorige week werd in 4E het eveneens Almelose DRC 2012 met 0-8 opgerold. GFC heeft nu 6 punten en gaat als favoriet het duel in. Heracles heeft slechts één punt en kent dus een moeizame seizoensstart. Dat geldt ook voor Hector dat vorige de derde nederlaag leed (1-2 tegen Hoeve Vooruit) en nu de hekkensluiter is in de vierde klasse B zondag. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen naar Sportclub Neede dat al acht punten behaalde. Twenthe doet het niet veel beter en won ook nog niet. Na twee gelijke spelen en één nederlaag, is morgen in Enschede UDI, de opponent. Dat is de nummer drie van de ranglijst in 4B met 9 uit 4. De duels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter25 januari 2020 Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]