Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles

Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het Almelose AVC Heracles (14:30 uur). Vorige week werd in 4E het eveneens Almelose DRC 2012 met 0-8 opgerold. GFC heeft nu 6 punten en gaat als favoriet het duel in. Heracles heeft slechts één punt en kent dus een moeizame seizoensstart. Dat geldt ook voor Hector dat vorige de derde nederlaag leed (1-2 tegen Hoeve Vooruit) en nu de hekkensluiter is in de vierde klasse B zondag. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen naar Sportclub Neede dat al acht punten behaalde. Twenthe doet het niet veel beter en won ook nog niet. Na twee gelijke spelen en één nederlaag, is morgen in Enschede UDI, de opponent. Dat is de nummer drie van de ranglijst in 4B met 9 uit 4. De duels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]