Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht

Het ging razendsnel in de afgelopen week. De beschikbare kaarten voor de Grote Goorse Kerstrevue waren in een mum van tijd uitverkocht. De Goorse Revue, gemaakt door Bert Eeftink en Paul Schabbink, is de derde in deze stijl en wordt gehouden in de achterzaal van De Ster op vrijdag 13, zaterdag 14, vrijdag 20- en zaterdag 21 december. Het Goorse cabaretduo dat zangtechnisch ondersteund wordt door Marcel Mengerink, kwam ook in 2015 en 2017 met een Goorse Revue op de planken en die shows waren een doorslaand succes. Er komen, evenals in de vorige edities, ook andere artiesten ten tonele in de revue. Daarover later meer.

Foto’s: Barbara Trienen Photography

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend20 juni 2020 Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend De afgelopen twee dagen werd in de achterzaal van zaal De Ster de Schoolfeestrevue opgevoerd. Vier shows voor steeds dertig personen in verband met de Coronamaatregelen. De […]
  • Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv15 juni 2020 Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer 'Schoolfeest is een grondrecht'. De […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start14 oktober 2019 Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij CafĂ© De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de […]
  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van AndrĂ© Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]