Sinterklaashuis weer bij Zippytoys

Als Sinterklaas weer voet op Goorse bodem heeft gezet zal hij zijn intrek nemen in het Sinterklaashuis dat, evenals vorig jaar, weer wordt gebouwd in de speelgoedwinkel Zippytoys aan de Grotestraat in het centrum. Daar zullen ook dit weer enkele momenten zijn waarop hij bezoek kan ontvangen. De goedheiligman komt op zaterdag 16 november in Apeldoorn waar de landelijke intocht wordt gehouden. Een dag later meert hij met zijn Stuntpieten aan in de Goorse haven.


Gerelateerde berichten

  • Sinterklaashuis bij Zippytoys24 september 2018 Sinterklaashuis bij Zippytoys Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de […]
  • Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas10 november 2018 Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas De intocht van Sinterklaas volgende week zondag in de Goorse haven belooft weer een waar spektakel te worden. De Waterpieten beloven vanaf 13:00 uur een grootse show neer te zetten voordat […]
  • Vol verwachting klopt ons hart…29 november 2017 Vol verwachting klopt ons hart… De Goorse kinderhartjes gingen vandaag weer sneller slaan want Sinterklaas liet zich met zijn Pieten weer op verschillende plekken zien in het Twentse Haagje. In het Sinterklaashuis in het […]
  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]