Sinterklaashuis weer bij Zippytoys

Als Sinterklaas weer voet op Goorse bodem heeft gezet zal hij zijn intrek nemen in het Sinterklaashuis dat, evenals vorig jaar, weer wordt gebouwd in de speelgoedwinkel Zippytoys aan de Grotestraat in het centrum. Daar zullen ook dit weer enkele momenten zijn waarop hij bezoek kan ontvangen. De goedheiligman komt op zaterdag 16 november in Apeldoorn waar de landelijke intocht wordt gehouden. Een dag later meert hij met zijn Stuntpieten aan in de Goorse haven.


Gerelateerde berichten

  • Sinterklaashuis bij Zippytoys24 september 2018 Sinterklaashuis bij Zippytoys Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de […]
  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor14 augustus 2020 Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor Het is hoog zomer en normaliter is dat niet de tijd om het te hebben over het Sinterklaasfeest in december. De landelijke Zwarte Pieten-discussie zorgt er echter voor dat dit soebat […]
  • Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas10 november 2018 Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas De intocht van Sinterklaas volgende week zondag in de Goorse haven belooft weer een waar spektakel te worden. De Waterpieten beloven vanaf 13:00 uur een grootse show neer te zetten voordat […]
  • Vol verwachting klopt ons hart…29 november 2017 Vol verwachting klopt ons hart… De Goorse kinderhartjes gingen vandaag weer sneller slaan want Sinterklaas liet zich met zijn Pieten weer op verschillende plekken zien in het Twentse Haagje. In het Sinterklaashuis in het […]