Jan Dirk Zorge erelid Rellie

Jan Dirk Zorge is gisteravond gekroond tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. De Gorenaar was 26 jaar actief als secretaris van het keurkorps. Zorge, die vanwege zijn militaire verleden, ook wel ‘De kleine Generaal’ wordt genoemd, beheert ook het archief van de Rellie. Dat blijft hij wel doen als lid evenals de werkzaamheden voor de optocht en de deelname aan het jaarlijkse spektakel van de Rellie tijdens het School- en Volksfeest. Hij ontving het erelidmaatschap tijdens de jaarvergadering van de Rellie, gisteravond bij Bar Bistro d’Olde Smidse.

Gerelateerde berichten

  • Hennie Smit erelid Rellie15 december 2018 Hennie Smit erelid Rellie Hennie Smit is gisteravond benoemd tot erelid van de Goorse Biertent Rellie. Dat gebeurde tijdens een vergadering van het keurkorps bij cafĂ© De Tapperij. De 58-jarige Hennie Smit is al […]
  • Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd14 oktober 2017 Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd Het was verwacht en uitgekomen. Tijdens de jaarvergaderging van de Goorse Biertent Rellie is Jan Roelofsen gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Ate Brunnekreef die de voorzittershamer […]
  • Alarmfase 1 voor Rellieleden in alle vroegte…22 april 2019 Alarmfase 1 voor Rellieleden in alle vroegte… De leden van de Goorse Biertent Rellie werden zaterdagochtend in alle vroegte opgeschrikt door een snerpend alarm. Sommigen holden met autosleutels naar buiten om bij de eigen bolide […]
  • Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter12 oktober 2017 Bijzonder eerbetoon aan scheidende Rellie-voorzitter Een bijzonder eerbetoon van de leden van de Goorse Biertent Rellie vanavond aan voorzitter Ate 'Snorre' Brunnekreef. Hij neemt morgenavond voor de laatste keer, na veertig jaar […]
  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]