Neede en Hector scoren niet

Hector wacht na vijf speelronden nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Wel sprokkelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra vanmiddag het tweede punt van de competitie. Op bezoek bij Neede eindigde het duel zoals deze begon: 0-0. Neede kreeg voor de thee de betere mogelijkheden, Hector was in het tweede bedrijf het dichtst bij een treffer.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi15 augustus 2015 Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi Hector deed het van de drie Goorse clubs het beste tijdens het Hoftoernooi, gisteravond op de velden van vv Bentelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde in de groepsfase […]
  • Hector blij met een punt bij FC Het Centrum1 november 2015 Hector blij met een punt bij FC Het Centrum Het eindigde zoals het begon in Enschede waar Hector bij FC Het Centrum een punt pakte. Het werd 0-0 na een wedstrijd waarin de thuisploeg grote delen van de wedstrijd domineerde. Kansen […]
  • Hector doelpuntloos gelijk tegen Barbaros12 april 2015 Hector doelpuntloos gelijk tegen Barbaros Hector kwam vandaag op eigen veld niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Barbaros. Na een eerste helft waarin beide ploegen weinig konden creĆ«ren, bracht het tweede bedrijf meer wat het […]
  • Twenthe pakt verdienstelijk punt11 maart 2018 Twenthe pakt verdienstelijk punt Twenthe heeft een verdienstelijk punt overgehouden aan het treffen met SP Lochem. Op bezoek bij de titelkandidaat eindigde het duel zoals deze begon: 0-0. De ploeg van trainer Michiel […]