Goorse navigator Marlon Krieger wint Twente Rally

Een Goors tintje aan de glansrijke dameszege in de Twente Rally. Marlon Krieger vormde als navigator de winnende combinatie met Melissa Debackere, met wie Krieger al een uitstekend seizoen doormaakt. Ook vandaag tijdens de rally, met ook een klassementsproef in Ambt-Delden aan de rand van Goor. Debackere en Krieger lieten in hun Fabia R5 Jim van den Heuvel en Kevin van Deijne onder zich op het podium. Naast Krieger scheurden ook Jan Nijhof en Henk Jan Elbert uit ’t Twentse Haagje weer over het asfalt, zij eindigden na een eindsprint in hun BMW net in de top tien. Het klassieke duo Robin Ecker en Rob van Ruiten eindigde in hun Opel als negende in de Historic Rally.

Gerelateerde berichten

  • Auto in de sloot tijdens Twente Rally21 oktober 2018 Auto in de sloot tijdens Twente Rally Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de […]
  • Olympia jeugd kampioen20 april 2009 Olympia jeugd kampioen De tafeltennissers van het eerste jeugdteam van Olympia hebben beslag weten te leggen op het kampioenschap in de tweede klasse Oost. Het team, bestaande uit Kevin Vrielink, Tom Broek, Jim […]
  • Olympia 3 wel kampioen5 december 2017 Olympia 3 wel kampioen Het contrast is groot bij Olympia. Waar deze week het doek viel voor de tafeltennissers van het eerste en tweede team, kunnen de mannen van het derde de kampioensvlag in de top hangen. Zij […]
  • Ook TTV Olympia 3 kampioen2 mei 2016 Ook TTV Olympia 3 kampioen Na het vlaggenschip kan ook het derde team van Oiympia de kampioensvlag hijsen. Olympia 3, bestaande uit William Krien, Jim de Vries, Bas Steenbergen en Kevin Vrielink, greep de titel […]
  • Cent drukt neus aan het venster in Ronde van Markelo19 augustus 2017 Cent drukt neus aan het venster in Ronde van Markelo Marit Cent is vrijdagavond als veertiende geëindigd in de Ronde van Markelo. Daarmee zette de 18-jarige wielrenster uit Goor een uitstekende prestatie neer. Cent is zelf namelijk nog […]