Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen

Iedereen die dit jaar mee wil doen aan de jaarlijkse zangcontest Hoftalenten, kan zich vanaf nu inschrijven. De Reggehof zoekt zangtalent uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente voor een vernieuwde editie van Hoftalenten op maandag 30 december als finalestuk van een weekend van allerlei andere optredens in De Reggehof. Wie tussen de 12 en 16 jaar kan meedoen aan het Junior-programma. Vanaf 16 jaar kan worden opgegeven voor het hoofdprogramma. Bij zowel de junior-talenten als de Hoftalenten zullen 9 finalisten strijden om de titel ‘juniorhoftalent 2019’ en ‘Hoftalent 2019’. Aanmelden kan, voor 14 november via de e-mail: a.sligman@nullreggehof.nl. De voorrondes zullen worden gehouden op vrijdagavond 15 november.

De Goorse Anique Mengerink werd vorig jaar Hoftalent

Gerelateerde berichten

  • Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 201531 december 2015 Anouk Schottink wint strijd om titel Hoftalent 2015 Anouk Schottink mag zich Hoftalent 2015 noemen. De Markelose zangeres die in de Goorse Schoolfeesttent ook al zong met Apollo, trok na een intens spannende avond aan het langste eind bij […]
  • Vijf Goorse kandidaten voor titel Hoftalent 201716 november 2017 Vijf Goorse kandidaten voor titel Hoftalent 2017 Merel Lugtmeijer, Coen van Beek, Christel Leusman, Naledi Klarenbeek en de zusjes Susan en Manon Gelen zijn de Goorse finalisten die meedingen voor de titel Hoftalent van het jaar 2017. […]
  • Laura Geertsma wint aanmoedigingsprijs tijdens Hofpopvoices26 november 2017 Laura Geertsma wint aanmoedigingsprijs tijdens Hofpopvoices Laura Geertsma van OBS De Wiekslag uit Goor heeft vanmiddag de aanmoedigingsprijs gewonnen tijdens Hofpopvoices 207 in De Reggehof. Ze maakte tijdens de jaarlijkse zangcontest voor […]
  • Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten5 december 2016 Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten Zeven van de negen finalisten van de zangcontest Hoftalenten komen uit Goor. Er hebben zich na de autities in de afgelopen week 8 zangeressen geplaatst voor de finale op vrijdag 30 […]
  • Hoftalenten 2019 op tv9 januari 2020 Hoftalenten 2019 op tv De zangtalentencontest Hoftalenten is komende zondag te zien op TV. Hofstreek TV maakte op de voorlaatste dag een registratie van het evenement in De Reggehof dat werd gewonnen door […]