Fiets zwemt in De Regge

Het is een ongewone stek om je fiets te parkeren. Zeker als deze nog in een goede staat verkeert. De Batavus op onderstaande foto is om onduidelijke redenen in De Regge beland. Even onduidelijk is de eigenaar van fiets, omdat de tweewieler al enkele dagen in De Regge zwemt aan de Putterstraat.

Gerelateerde berichten

  • Fietsen wachten op eigenaar…6 januari 2017 Fietsen wachten op eigenaar… De redactie kreeg twee meldingen binnen van fietsen die al langere tijd op dezelfde plek staan en wachten op de eigenaar. Zo staat er al geruime tijd een sportieve tweewieler van het merk […]
  • Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor2 juli 2018 Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor Ben je nog steeds een beetje bedwelmd door het School- en Volksfeest en mis je een fiets? Kijk dan eens bij de spoorwegbomen bij de overgang naar Diepenheim. Er staat al de hele week een […]
  • Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik2 februari 2017 Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik De nieuwe fietsenstallingen voor het Goorse treinstation zijn klaar voor gebruik. Spoorbeheerder Prorail heeft de fietsenstallingen voorzien van extra fietsberg-ruimte boven de stallingen […]
  • Weer fiets gestolen bij station28 juli 2018 Weer fiets gestolen bij station Dieven hebben weer toegeslagen bij de fietsenstalling bij het treinstation in Goor.Daar werd afgelopen maandag een tweewieler weggenomen die daar de hele dag stond. De aangever zegt dat […]
  • Fiets wacht al lang op eigenaar17 juli 2015 Fiets wacht al lang op eigenaar Daar waar er diverse fietsen in het Goorse stadshart gestolen worden zijn er ook tweewielers die minder in trek zijn. Zo staat er al weken een eenzame tweewieler tussen cafĂ© De Tapperij en […]