Jan Smit genomineerd tot beste party DJ

Zijn ster is rijzende en deze zomer mocht hij zelfs op de mooiste bühne spelen. Na zijn optreden in de Schoolfeesttent zette DJ Jan Smit uit Goor echter ook de mainstage van populaire vakantieoorden in vuur en vlam. Door zijn optredens is hij genomineerd voor de prestigieuze prijs van beste party-dj van Nederland. Hier kun jij stemmen.

Gerelateerde berichten

  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Oald Goor: Albert en Jantje bij het oude Hector-domein2 maart 2019 Oald Goor: Albert en Jantje bij het oude Hector-domein Voor Goor en door Goor. Het adagium van deze site. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de rubriek Oald Goor. En dus zijn we altijd content met oude prenten uit het verleden. Wij kregen […]
  • Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC18 januari 2016 Jan Smit en Hans Nijland verhalen in clubhuis GFC Waar de meeste Goorse voetballiefhebbers de tv op maandag aanzetten voor de talkshow Voetbal Insite togen de sponsoren van GFC vanavond naar het eigen clubhuis voor een forum in levende […]