Haafkes genomineerd voor beste ondernemer van Twente

Een prestigieuze eer voor de neven Lucas en Fons Haafkes. De twee ondernemers van het gelijknamige aannemersbedrijf in Goor zijn de finalisten van de strijd om de titel Beste Ondernemer van Twente. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het businessmagazine TOM. Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo en Sandra Burbano Vasquez van Carlina’s Latin Cuisine in Enschede zijn de overige kanshebbers. De winnaar wordt op 22 november bekendgemaakt op een speciale avond in De Grolsch Veste.

Gerelateerde berichten

  • Els Kosterbok 40 jaar bij Haafkes28 september 2021 Els Kosterbok 40 jaar bij Haafkes 40 jaar trouwe dienst. Els Kosterbok wordt deze week ruimhartig in het zonnetje gezet bij Aannemersbedrijf Haafkes. Els kwam als twintigjarige op de administratie te werken bij het […]
  • Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen10 juli 2020 Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis […]
  • Bedstede voor Goorse schaapsherder16 mei 2018 Bedstede voor Goorse schaapsherder Jos Duurland ligt er warmpjes bij. De Goorse schaapsherder van de Schaapskudde Hof van Twente kan vanaf heden ouderwets een tukje doen in een heuse bedstede. “Nu hoef ik niet meer op een […]
  • Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar8 januari 2017 Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar Bar Bistro d'Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De […]
  • Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel24 november 2016 Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel Bar Bistro d'Olde Smidse, installatiebedrijf Holshof en aannemersbedrijf Haafkes (het bouwbedrijf van Lucas en Fons Haafkes) zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' […]