Wim en Gerry van Dam zestig jaar getrouwd

Feest in de Nachtegaalstraat. Daar viert het echtpaar Gerry en Wim van Dam het Diamanten huwelijk. Het onafscheidelijke duo is al zestig jaar getrouwd en werd vandaag al verrast door wethouder Wim Meulenkamp. Gisteravond werd deze bijzondere mijlpaal al kracht bijgezet door de buurt, die zaterdag ook net als de overige familie en vrienden zijn uitgenodigd om dit feestje te vieren bij De Bebsel.

Gerelateerde berichten

  • Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden16 september 2019 Van der Kolk en Scholten jubilarissen in Wierden Harry Scholten en Jeroen van der Kolk zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor huin jarenlange trouwe dienst bij Woolderink Technische Installaties in Wierden. De Gorenaren werken beiden als […]
  • Gerrie Blumink ziet ook Sarah28 oktober 2018 Gerrie Blumink ziet ook Sarah Gerrie Blumink is vandaag 50 jaar geworden. Gisteren is dit groots gevierd bij De Bebsel met de familie en vrienden. De dag voorafgaand is haar woning versierd en op "the day after" was er […]
  • Gerry Geelen tachtig jaar26 juli 2017 Gerry Geelen tachtig jaar Een bijzondere mijlpaal voor Gerry Geelen. De nog immer kwieke Gorenaar is deze tachtig jaar geworden. Hij is nog altijd sportief in de weer en dat maakt de familie trots, die hem via deze […]
  • Femke Blaak 30 jaar21 juni 2019 Femke Blaak 30 jaar De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door […]
  • Jaimie mag de weg op…29 juli 2011 Jaimie mag de weg op… Jaimie Grouwe is gisteren geslaagd voor haar rijbewijs. En maandag komt naar maanden haar vriend Tim weer terug uit Afghanistan, dus een spannende tijd voor Jaimie. Vanavond gaat de […]