Afstuderende Pollemans nieuwe dirigent Amuzant

De Goorse musicus Vincent Pollemans wordt de dirigent van de Hengeveldermuziekvereniging Amuzant. Deze vereniging zag ooit het levenslicht op een initiatief van Carl Wittrock en wil als showorkest toewerken naar een groots concert in 2021. De 25-jarige Pollemans is ook al dirigent van het jeugdorkest van Apollo, De Jonge vuurvogel en Fidelio Kampen. Komende zaterdag is het afstudeerconcert van de Goorse dirigent in De Reggehof. Dan met het grote orkest van Apollo en met medewerking van onder meer Antoinette Hertsenberg. Deze sopraan won eerder de klassieke tv-zangcontest Una Voce Particolare van Ernst Daniel Smit.

Vincent Pollemans

Gerelateerde berichten

  • Pollemans glansrijk geslaagd als dirigent27 oktober 2019 Pollemans glansrijk geslaagd als dirigent De Goorse musicus Vincent Pollemans is gisteravond glansrijk geslaagd voor zijn studie HaFaBra en mag zich nu ook officieel afgestudeerd dirigent noemen. In een volle Reggehof dirigeerde […]
  • Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas2 juli 2016 Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. "Maar dat gaat goed" zegt voorzitter Ruben van […]
  • Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten21 juli 2017 Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten Het zijn een aantal van de grote talenten van het Goorse muzikale gilde en onderdeel van het Twents Jeugd Symfony-orkest dat deze week in Praag is voor een serie van 5 concerten. De 65 […]
  • Carl Wittrock, grootheid in Litouwen19 april 2016 Carl Wittrock, grootheid in Litouwen Het was een bijzonder weekend voor componist en dirigent Carl Wittrock. De Goorse Maestro was te gast in het Litouwse Panevėžys waar hij het middelpunt was van een muziekconcours. Als een […]
  • Team Wittrock wint Sound of Apollo19 maart 2018 Team Wittrock wint Sound of Apollo Twaalf muzikale talenten deden gistermiddag 18 maart mee met ‘The Sound of Apollo’ in Scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor. De leerling-commissie van Muziekvereniging Apollo […]