Zomerweg komende week afgesloten

De zomerweg net buiten de bebouwde kom van Goor op ’t Zeldam zal vanaf dinsdag worden afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met werkzaamheden aan het betonstroken. Omwonenden ervaren geluidsoverlast en daarom wordt het wegdek aangepast. De afsluiting duurt tot en met komende vrijdag en geldt niet voor aanwonenden en hulpdiensten. De afsluiting is net na de N347 tot aan de Rikkerinksweg.

Gerelateerde berichten

  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Mislukte bromfietsroof op Zomerweg7 december 2016 Mislukte bromfietsroof op Zomerweg Drie personen hebben gistermiddag net na 16:00 uur geprobeerd om een man van een bromfiets te beroven. Dat gebeurde net buiten de bebouwde kom van Goor op de Zomerweg/Koerdamsweg. De […]
  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]
  • Gedeeltelijke afsluiting Markeloseweg nog tot 22 december4 december 2017 Gedeeltelijke afsluiting Markeloseweg nog tot 22 december De gedeeltelijke wegafgsluiting van de Markeloseweg ter hoogte van de Slagdijk duurt naar verwachting nog tot en met vrijdag 22 december. Vitens gaat op het drinkwaterproductiebedrijf een […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]