Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector

Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV’69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vorige week ondanks een ondertalsituatie met 4-3 van AVC Heracles en heeft na 5 duels negen punten, drie punten meer dan MVV’69. Voor aansluiting met de top in de vierde klasse E zaterdag, is een overwinning meer dan welkom voor de rood zwarten. Morgen staat op sportpark ’t Doesgoor de Hofderby Hector-Diepenheim op het programma.

Hector pakte vorige week het tweede punt van seizoen in en tegen Neede. Diepenheim won van BSC/Unisson en doet het met 9 uit 5 voorlopig uitstekend in 4B. Twenthe was vorige week, met name rust, kansloos tegen UDI en heeft net als Hector nog maar twee punten uit 5 wedstrijden. Morgen is op ’t Piepwillem het Borculose Reunie te gast. Die ploeg is na vier wedstrijden nog zonder puntenverlies.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]