Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector

Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV’69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vorige week ondanks een ondertalsituatie met 4-3 van AVC Heracles en heeft na 5 duels negen punten, drie punten meer dan MVV’69. Voor aansluiting met de top in de vierde klasse E zaterdag, is een overwinning meer dan welkom voor de rood zwarten. Morgen staat op sportpark ’t Doesgoor de Hofderby Hector-Diepenheim op het programma.

Hector pakte vorige week het tweede punt van seizoen in en tegen Neede. Diepenheim won van BSC/Unisson en doet het met 9 uit 5 voorlopig uitstekend in 4B. Twenthe was vorige week, met name rust, kansloos tegen UDI en heeft net als Hector nog maar twee punten uit 5 wedstrijden. Morgen is op ’t Piepwillem het Borculose Reunie te gast. Die ploeg is na vier wedstrijden nog zonder puntenverlies.