Hofcultuurpas gevonden bij Reggehof

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een Hofcultuurpas. Vanmiddag heeft de dochter van Marit Hazenkamp op de parkeerplaats van de Schoolfeestweide een pas gevonden van vermoedelijk ene heer Schipper. Omdat de pas geldig is voor het seizoen 2011-2012 heeft Hazenkamp geprobeerd hem bij de Reggehof achter te laten. Daar was echter niemand aanwezig. Marit heeft de pas nu thuis. Is hij van u? Neem dan contact op met 0547-260558.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 1175143 498751823545991 2078125227 n3 september 2013 Jong poesje verdwenen op De Whee In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes […]
  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]
  • Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor 8 oktober 2012 Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van 't Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old […]
  • Schildpad vermist op Hogekamp2 september 2011 Schildpad vermist op Hogekamp Opnieuw wordt een beest vermist in ’t Twentse Haagje. Dit keer gaat het om een schildpad. “Drie jaar na de uitbraak van onze vorige schildpad heeft nu ook onze andere schildpad het hazepad […]