GFC in matig duel langs MVV’69

Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het 0–1 door een treffer van Olaf Siegers. Na rust tekende spits Tim Wassink voor de 0-2. De enige kans die de thuisploeg kreeg resulteerde direct in de aansluitingstreffer vlak voor tijd. Diep in blessuretijd kwam Tim Wassink een op een met de doelman van MVV’69 en werd gevloerd. De goalie sloeg daarbij ook en moest met rood vertrekken. De toegekende penalty werd door het ‘slachtoffer’ zelf feilloos ingeschoten waarna het duel definitief beslist was.

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC heeft geen moeite met SVV’567 december 2019 GFC heeft geen moeite met SVV’56 GFC heeft zich goed hersteld van de 1-0 nederlaag van vorige week tegen De Zweef. Vanmiddag werd op eigen veld met 5-1 gewonnen van SVV'56. De ploeg van trainer Romano Lammertink hag […]
  • GFC komt niet tot scoren en verliest van De Zweef30 november 2019 GFC komt niet tot scoren en verliest van De Zweef In de strijd om de bovenste plekken heeft GFC vandaag een dure en onnodige nederlaag geleden in Nijverdal. Tegen De Zweef stond uiteindelijk een 1-0 eindstand op het scorebord. In een […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]