Pollemans glansrijk geslaagd als dirigent

De Goorse musicus Vincent Pollemans is gisteravond glansrijk geslaagd voor zijn studie HaFaBra en mag zich nu ook officieel afgestudeerd dirigent noemen. In een volle Reggehof dirigeerde hij het harmonie-orkest van Apollo en de bekende zangeres Antoinette Hertsenberg uit Oldenzaal. Zijn optreden en afstudeerproject werd beoordeeld met een 8. Pollemans is al dirigent bij diverse orkesten en gaat ook aan het werk bij Amuzant in Hengevelde. Ook heeft hij het jeugdorkest van Apollo onder zijn hoede.

Gerelateerde berichten

  • Afstuderende Pollemans nieuwe dirigent Amuzant24 oktober 2019 Afstuderende Pollemans nieuwe dirigent Amuzant De Goorse musicus Vincent Pollemans wordt de dirigent van de Hengeveldermuziekvereniging Amuzant. Deze vereniging zag ooit het levenslicht op een initiatief van Carl Wittrock en wil als […]
  • Marcel Boonk is de Maestro van Borne23 januari 2017 Marcel Boonk is de Maestro van Borne Marcel Boonk heeft gistermiddag de titel 'Maestro van Borne' veroverd. De Gorenaar was één van  de zes deelnemers aan de dirigentencontest die is afgeleid van het populaire tv-programma […]
  • Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten21 juli 2017 Praagse zomer voor Goorse dirigenten en muzikanten Het zijn een aantal van de grote talenten van het Goorse muzikale gilde en onderdeel van het Twents Jeugd Symfony-orkest dat deze week in Praag is voor een serie van 5 concerten. De 65 […]
  • Carl Wittrock, grootheid in Litouwen19 april 2016 Carl Wittrock, grootheid in Litouwen Het was een bijzonder weekend voor componist en dirigent Carl Wittrock. De Goorse Maestro was te gast in het Litouwse Panevėžys waar hij het middelpunt was van een muziekconcours. Als een […]
  • Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York25 maart 2017 Compositie Wittrock in Carnegie Hall in New York Een openhartig interview met de Goorse maestro Carl Wittrock vandaag in de weekendeditie van de Twentsche Courant/Tubantia. Daarin kondigt hij aan dat een door hem geschreven stuk zal […]