Hollandse avond zorgt voor uitzinnige tent (video)

Een bomvolle tent aan de Deldensestraat maakte vanavond de tweede dag van het Sterrenweekend tot een succes. De Hollandse avond zorgde ook dit jaar weer voor een mooie avond. Na een ietwat stroef begin werd het massaal toegestroomde publiek al snel aan het swingen gebracht door onder meer ex-Sjonnie Ronnie Ruysdael. Rond middernacht kwam de hoofdact van de avond onder luid applaus de bühne op stormen. Nick & Simon (foto) zorgden met hun afwisselende repertoire voor veel bezoekers van buiten Goor. Maar ook de Gorenaren vermaakten zich goed met meezingers als ‘Rosanne’ en ‘De Soldaat’.

111022_Sterrenweekend4

Terwijl het bier rijkelijk vloeide bleef het lang gezellig in de Goorse tent. Aan ‘het kleine Schoolfeest’ kwam tegen 02.00 uur een einde. Zondagmiddag wordt het Sterrenweekend afgesloten met de piratencontest, Boh Foi Toch, Theo Diepenbrock en Siska & the Nightbirds.

111022_Sterrenweekend1

111022_Sterrenweekend2

111022_Sterrenweekend3

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest 60 jaar geleden…3 april 2019 Schoolfeest 60 jaar geleden… Hij heeft een rijk archief met filmbeelden uit het Goorse waar regelmatig hij regelmatig uniek materiaal uitvist. Henk Eeftink post met de regelmaat van de klok prachtig materiaal op zijn […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • hasen27 november 2013 Negen tips over gezochte moordenaar en ontvoerder Er zijn bij de politie negen tips binnengekomen over de mogelijke verblijfplaats van Hasen Amhased Aksema (foto). Dat is gebeurd na de uitzending van Opsporing Verzocht, waarin aandacht […]
  • Open handbaltraining Dynamiek28 september 2011 Open handbaltraining Dynamiek Handbalvereniging Dynamiek organiseert vandaag weer een open training. Kinderen van 5 jaar tot 7 jaar zijn in de Goorse sporthal Mossendam welkom van 16.45 uur tot 17.45 uur. De jeugd van […]
  • 5 januari 2012 Masterplan: Gewoon auto’s door Grotestraat Het Goorse centrum moet niet autovrij gemaakt worden, dat is een van de belangrijkste adviezen van het concept masterplan centrum Goor. Dit plan is vanavond door adviesbureau Droogh […]