Twenthe op eigen veld onderuit tegen Reunie

Twenthe weet nog niet wat winnen is in het lopende seizoen in de vierde klasse B. Vanmiddag was het Borculose Reunie met 0-3 te sterk voor de Goorse Tricolores. Na een klein kwartier kwamen de gasten op voorsprong door een fraaie treffer van Danny Verhoeven nadat Reunie Twenthe vanaf de eerste minuut onder druk zette. Daarna hield Twenthe lang stand en wist het ondanks die druk met 0-1 de rust te halen. Dat lukte ook tot halverwege de tweede helft. Toen plaatste Reunie een goede counter die uiteindelijk werd afgerond door Ruben Broeke. Een kwartier voor tijd gooide Jorn Geerligs het duel defenitief in het slot met de 0-3. Twenthe blijft door de nederlaag op een magere 2 punten uit de tot nu toe vijf gespeelde wedstrijden en is nu de hekkensluiter in de vierde klasse B.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe onderuit in Diepenheim30 november 2019 Twenthe onderuit in Diepenheim Twenthe heeft vanmiddag het uitduel bij vv Diepenheim met 3-0 verloren. Bij rust was het 2-0. Een geflatteerde nederlaag, zeker op basis van het eerste half uur. Toen kreeg de ploeg van […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]