Twenthe op eigen veld onderuit tegen Reunie

Twenthe weet nog niet wat winnen is in het lopende seizoen in de vierde klasse B. Vanmiddag was het Borculose Reunie met 0-3 te sterk voor de Goorse Tricolores. Na een klein kwartier kwamen de gasten op voorsprong door een fraaie treffer van Danny Verhoeven nadat Reunie Twenthe vanaf de eerste minuut onder druk zette. Daarna hield Twenthe lang stand en wist het ondanks die druk met 0-1 de rust te halen. Dat lukte ook tot halverwege de tweede helft. Toen plaatste Reunie een goede counter die uiteindelijk werd afgerond door Ruben Broeke. Een kwartier voor tijd gooide Jorn Geerligs het duel defenitief in het slot met de 0-3. Twenthe blijft door de nederlaag op een magere 2 punten uit de tot nu toe vijf gespeelde wedstrijden en is nu de hekkensluiter in de vierde klasse B.