Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2

Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won uiteindelijk wel. de matchwinner was Joeri Wenderman die in de laatste minuut van de wedstrijd de 3-2 binnen schoot. In de eerste helft Diepenheim het betere van het spel en kwam op 0-1 voorsprong door een treffer van Jelte Zwiers na een half uur. Vijf minuten later kwam de doelman van Diepenheim onbesuisd uit tijdens een aanval van Hector en maakte een overtreding in het 16-metergebied. De toegekende strafschop werd binnen geschoten door Wesley Zwoferink.

Foto’s: Jeroenfotografie

Vlak na rust kwamen de gasten uit ’t Stedeke weer op voorsprong door een goal van Wessel Warmink. Tien minuten voor tijd werd het gelijk door een fraai afstandsschot van Wesley Zwoferink. Iedereen leek zich verzoend te hebben met een puntendeling toen het moment van de kleine Joeri Wenderman zich aandiende in de laatste minuut van de wedstrijd. Hij won een duel na een diepe hoge bal op rechts en krulde daarna de bal met zijn linker fraai in de bovenhoek: 3-2. Door de zege klimt Hector naar de 11e plek in de vierde klasse B en heeft nu 5 punten uit 6 wedstrijden.