Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2

Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won uiteindelijk wel. de matchwinner was Joeri Wenderman die in de laatste minuut van de wedstrijd de 3-2 binnen schoot. In de eerste helft Diepenheim het betere van het spel en kwam op 0-1 voorsprong door een treffer van Jelte Zwiers na een half uur. Vijf minuten later kwam de doelman van Diepenheim onbesuisd uit tijdens een aanval van Hector en maakte een overtreding in het 16-metergebied. De toegekende strafschop werd binnen geschoten door Wesley Zwoferink.

Foto’s: Jeroenfotografie

Vlak na rust kwamen de gasten uit ’t Stedeke weer op voorsprong door een goal van Wessel Warmink. Tien minuten voor tijd werd het gelijk door een fraai afstandsschot van Wesley Zwoferink. Iedereen leek zich verzoend te hebben met een puntendeling toen het moment van de kleine Joeri Wenderman zich aandiende in de laatste minuut van de wedstrijd. Hij won een duel na een diepe hoge bal op rechts en krulde daarna de bal met zijn linker fraai in de bovenhoek: 3-2. Door de zege klimt Hector naar de 11e plek in de vierde klasse B en heeft nu 5 punten uit 6 wedstrijden.

Joeri Wenderman na zijn winnende treffer

Gerelateerde berichten

  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]
  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]
  • Hector klopt Buurse: 3-21 december 2019 Hector klopt Buurse: 3-2 Een mooie en belangrijke overwinning voor SV Hector vanmiddag op eigen veld tegen Buurse. Uiteindelijk werd het 3-2 voor de groen witten na een eigen goal van de bezoekers in de slotfase […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]