Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2

Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won uiteindelijk wel. de matchwinner was Joeri Wenderman die in de laatste minuut van de wedstrijd de 3-2 binnen schoot. In de eerste helft Diepenheim het betere van het spel en kwam op 0-1 voorsprong door een treffer van Jelte Zwiers na een half uur. Vijf minuten later kwam de doelman van Diepenheim onbesuisd uit tijdens een aanval van Hector en maakte een overtreding in het 16-metergebied. De toegekende strafschop werd binnen geschoten door Wesley Zwoferink.

Foto’s: Jeroenfotografie

Vlak na rust kwamen de gasten uit ’t Stedeke weer op voorsprong door een goal van Wessel Warmink. Tien minuten voor tijd werd het gelijk door een fraai afstandsschot van Wesley Zwoferink. Iedereen leek zich verzoend te hebben met een puntendeling toen het moment van de kleine Joeri Wenderman zich aandiende in de laatste minuut van de wedstrijd. Hij won een duel na een diepe hoge bal op rechts en krulde daarna de bal met zijn linker fraai in de bovenhoek: 3-2. Door de zege klimt Hector naar de 11e plek in de vierde klasse B en heeft nu 5 punten uit 6 wedstrijden.

Joeri Wenderman na zijn winnende treffer

Gerelateerde berichten

  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Hector onderuit in Boekelo29 september 2019 Hector onderuit in Boekelo Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk […]
  • Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede24 januari 2016 Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede Hector heeft vanmiddag een verdienstelijk punt gepakt in de zware uitwedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, Sportclub Enschede. Het werd 1-1 op sportpark Het Diekman. In een […]
  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]