Groene dakentour van start bij Heeckerenschool

De komende twee zaterdagen, 2 en 9 november, start een zogenoemde ‘Groene dakentour’ bij de Heeckerenschool in Goor. Deze school heeft een sedum-dak en eenieder die meer wil leren over dit soort daken is welkom om ervaringen te horen of te delen. De tour wordt georganiseerd door Hofkracht in samenwerking met De Groene Loper en is in het kader van de landelijke ‘Duurzame Huizen Route-dagen’. Vanaf 10.00 uur zijn er lezingen en uitleg over groene daken terwijl er ’s middags vanaf 11:30 uur een aantal adressen zal worden aangedaan waar groene daken zijn. Meer informatie via info@nullhofkracht.nl.

Gerelateerde berichten

  • Twijfel over effect sedumdaken8 augustus 2019 Twijfel over effect sedumdaken De lokale PvdA vraagt zich af wat de effectiviteit is voor de duurzaamheid bij het gebruik van zogenoemde sedumdaken en heeft daarom vragen gesteld aan het College van B&W. Zo willen […]
  • Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door19 april 2020 Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door De tekenwedstrijd 'Droombomen' voor alle leerlingen in het basisonderwijs gaat in aangepaste vorm door. Juryleden gaan komende woensdag, 22 april, de tekeningen van bomen bekijken […]
  • Derde HofKracht Café bij GFC13 november 2017 Derde HofKracht Café bij GFC Het komende en derde Hofkracht-café is komende woensdag, 15 november bij GFC. Deze bijeenkomst is bedoeld om met een korte lezing inspiratie mee te geven en vervolgens onder het genot van […]
  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • Bloembollen planten voor bijen op Burendag15 september 2018 Bloembollen planten voor bijen op Burendag De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 […]