Afvaldump blijft de gemoederen bezig houden

De invoering van Diftar wordt dan door de gemeente Hof van Twente als uiterst succesvol gezien, de toename van het dumpen van afval bij de milieupleinen in Goor kan er niet los van worden gezien. Dat is sterk toegenomen en veel inwoners een doorn in het oog. Deze week werd op het veldje tegenover de Jumbo-supermarkt een nieuw dieptepunt bereikt dat te zien is op onderstaande foto. De roep om meer handhaving op dit gebied wordt dan ook steeds sterker, getuige de vele mails aan onze redactie over dit onderwerp in de afgelopen periode.

Foto: Carel Groothengel

Gerelateerde berichten

  • Massaal nee tegen invoering Diftar26 oktober 2015 Massaal nee tegen invoering Diftar De invoering van het nieuwe afvalinzamelingssysteem Diftar wordt gehekeld door het grootste van Goor. In een poll op deze site wijst maar liefst 80% de invoering ervan af. In de nieuwe […]
  • Illegaal dumpen afval blijft een probleem7 november 2018 Illegaal dumpen afval blijft een probleem Het illegaal storten van afval blijft in Goor een probleem. Met name bij de milieupleinen is het nog steeds schering en inslag. Deze week werd ook op de parkeerplaats tegenover de […]
  • Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor15 april 2015 Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor Er wordt volgende week een zogenoemd Milieuplein (foto) geplaatst op het Weversplein in het Goorse centrum. Dit werd gisteravond bekend tijdens de raadsvergadering. De lokale D66-fractie […]
  • Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie13 juli 2016 Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie Het nieuwe milieuplein tegenover de Jumbo-supermarkt is nog maar net gereed voor gebruik en zorgt nu ook al voor de nodige discussie. De afvalcontainers zijn geplaatst nét na de bushalte […]
  • Reactie op schrijven VVD-er Reijnders21 januari 2016 Reactie op schrijven VVD-er Reijnders De invoering van Diftar, die op 1 januari van het volgend jaar op de planning staat, houdt de gemoederen flink bezig. Op een schrijven van VVD-raadslid Theo Reijnders aan deze site wil […]