Duits orkest tijdens herfstconcert KNA

Komende zaterdag (9 november) komen ‘The Squeezebox Devils’ uit het Duitse Osterholz – Scharmbeck naar Goor in het kader van een uitwisseling met de Goorse accordeonvereniging KNA. De Duitse accordeonisten staan onder leiding van oud KNA-lid Mariska Nijhof en zijn onderdeel van het herfstconcert van KNA in De Reggehof. Een jaar geleden was KNA nog op bezoek in de Duitse plaats nabij Bremen voor een concert. Komende zaterdag zijn in totaal vier verschillende orkesten te horen die gezamenlijk de avond afsluiten met muziek uit de filmserie ‘Mission Impossible’. De aanvang is 20:00 uur. De entree bedraagt €7,50. Donateurs hebben gratis toegang.

Gerelateerde berichten

  • Eerste prijs voor ensemble KNA15 april 2019 Eerste prijs voor ensemble KNA Tijdens het Novam Orkesten-Festival in Ede heeft het ensemble van accordeonvereniging KNA een eerste prijs gewonnen. De jury beoordeelde het programma van de Goorse accordeonisten als […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]
  • Herfstconcert Accordeonvereniging KNA8 oktober 2018 Herfstconcert Accordeonvereniging KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag een herfstconcert. Plaats van handeling is bij deze editie niet De Reggehof maar De Waerdenborch. KNA treedt ook op met het Ensemble. […]
  • Voorjaarsmatinee KNA27 februari 2019 Voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijks voorjaarsmatinee in de foyer van de Reggehof. Het nieuwe B-orkest onder leiding van Henny Klein Twennaar heeft zondag haar […]
  • KNA samen The Squeezeboxdevils13 november 2019 KNA samen The Squeezeboxdevils Een bijzondere uitwisseling afgelopen weekend. Tijdens het herfstconcert van KNA acteerde de equipe samen met “The Squeezeboxdevils” uit een stadje bij Bremen.  Het was een erg leuk […]