Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren

De zogenoemde OV-ambassadeurs beantwoorden komende dinsdag (12 november) weer de nodige vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de Goorse bibliotheek. veel gestelde vragen over reizen met bus en trein. Ervaren OV-reizigers zijn tussen 10:00 uur en 11:30 uur aanwezig om vrijwillig leeftijdsgenoten op weg te helpen. Met informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis.

Gerelateerde berichten

  • Inloopspreekuur OV in de bibliotheek5 september 2019 Inloopspreekuur OV in de bibliotheek De zogenoemde OV-ambassadeurs komen op dinsdag 10 september weer naar Goor om vragen te beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur over reizen met de bus en met de trein. Dit […]
  • OV-inloopspreekuur voor senioren5 april 2019 OV-inloopspreekuur voor senioren Komende dinsdag is weer het maandelijkse inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. […]
  • OV-inloopspreekuur en proefreis voor senioren29 september 2019 OV-inloopspreekuur en proefreis voor senioren Komende dinsdag 8 oktober is weer het maandelijkse inloopspreekuur van de zogenoemde OV-ambassadeurs in de Goorse bibliotheek. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig […]
  • OV-spreekuur voor senioren in de bibliotheek12 januari 2020 OV-spreekuur voor senioren in de bibliotheek Er is komende dinsdag, 14 januari, weer een spreekuur over het gebruik van het openbaar vervoer voor senioren. Dat is tussen 10:00 uur en 11:30 uur in de Goorse bibliotheek. De zogenoemde […]
  • OV-inloopspreekuur in de Goorse bieb8 november 2018 OV-inloopspreekuur in de Goorse bieb Het maandelijkse inloopspreekuur voor senioren vindt deze week plaats in Goor. Heb je vragen over reizen met het openbaar vervoer kom dan naar de bibliotheek op dinsdag 13 november van […]