Mossendam begint met Repair Café

Er komt vanaf volgend jaar een Repair Café in de Goorse sporthal De Mossendam. Daar worden allerlei attributen die kapot zijn gemaakt door handige vrijwilligers. Daarvan hebben de eersten zich inmiddels gemeld maar volgens de organisatoren kunnen er zich nog meer mensen melden om te helpen met repareren om tweedehands spullen een tweede ronde te kunnen geven. De eerste keer dat het Goorse Repair Café wordt gehouden is op 8 februari.

Daarna is het op iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 -13.00 uur in de kantine van de sporthal. Wie handig is met hout, elektro-techniek of met naald en draad kan zich melden via de mail of via telefoonnummer 0547 272712. Repair Cafe is een landelijk initiatief dat tot doel heeft om mensen te verbinden en het onnodig weggooien van attributen tegen wil gaan. Het is het tweede Repair Café in Goor. Eerder werd er al één geopend in de Kringloop Outlet aan de Pastoriestraat.

Gerelateerde berichten

  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Tweede Repair Café Mossendam9 maart 2020 Tweede Repair Café Mossendam Het is weer tijd voor een Repair Café. Sporthal De Mossendam heeft de deuren geopend om gratis te helpen bij reparaties. Medewerkers staan klaar om allerhande klusjes te vervolmaken. De […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]
  • Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp8 september 2020 Tweedehands kledingmarkt voor Pax Kinderhulp In de voormalige sportschool op sportpark Heeckeren is de hele maand september een tweedehands kledingmarkt waarvan de opbrengst naar Stichting Pax kinderhulp gaat. Deze zet zich in voor […]