Zware knieblessure Jasper Groothuis

Jasper Groothuis komt dit seizoen niet meer in actie voor Excelsior’31. Tijdens een training van de derde divisionist scheurde hij een kruisband af. De 23-jarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij de ploeg uit Rijssen waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de hoofdklasse. De van vv Twenthe afkomstige Gorenaar is er daarom vanavond ook niet bij als Excelsior’31 het in het KNVB-bekertoernooi thuis opneemt tegen FC Utrecht.

Gerelateerde berichten

  • Ook Haverslag naar eerste Excelsior’311 maart 2018 Ook Haverslag naar eerste Excelsior’31 Naast Jasper Groothuis zal er volgend seizoen nog een speler uit Goor deel uitmaken van de eerste selectie van Excelsior'31. Yilber Haverslag is namelijk toegevoegd aan de eerste selectie. […]
  • Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’3111 augustus 2018 Jasper Groothuis scoort eerste treffer in shirt Excelsior’31 Een uniek moment voor de Goorse voetballer Jasper Groothuis. Hij maakte zaterdagmiddag zijn eerste treffer in het shirt van Excelsior'31. De Rijssense Hoofdklasser oefende vandaag tegen […]
  • Ook Haverslag naar eerste selectie Excelsior ’3120 maart 2018 Ook Haverslag naar eerste selectie Excelsior ’31 Er zijn volgend seizoen twee Goorse voetbalparels actief op hoofdklasse-niveau. Nadat eerder bekend werd dat Jasper Groothuis de overstap maakt van vv Twenthe naar Excelsior '31, zal ook […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht1 mei 2016 Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht Geen groots voetbal, wel drie punten voor Twenthe vanmiddag op sportpark Het Zoutendijk in Enschede. In het eerste bedrijf kwam Twenthe na 20 minuten op voorsprong. Doelpuntenmaker was […]