Entertainmentbureau GYG in pand Smederij

Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is opgericht door Antonio Klarenbeek die bekend is als zanger bij onder meer de Goorse Sjoowavonden. GYG Entertainment gaat talentvolle artiesten opleiden- en begeleiden én evenementen- en feesten organiseren. Daarnaast is een mobiele app van het bedrijf in ontwikkeling waarin tickets van evenementen kunnen worden geplaatst en gekocht.

Antonio Klarenbeek

Antonio Klarenbeek, oprichter van GYG, zag tijdens zijn eigen betrokkenheid binnen de amateurmuziek dat vaak de focus wordt gelegd op het boeken van grote artiesten. “Beginnende talenten raken nog te vaak ondergesneeuwd en krijgen de kans niet om veel op te treden. Dit moet veranderen.” aldus Klarenbeek die met vier mensen zal beginnen in het pand aan De Smederij. “Hierbij gaan we uitdrukkelijk de samenwerking zoeken met onze naaste buurman en andere horeca- en theatergelegenheden in Goor en omstreken. Uiteindelijk willen we met onze concepten een toegevoegde waarde zijn voor de (beginnende) artiest en een aanvulling voor de organisatoren van evenementen in Twente”.

De officiële opening van GYG zal worden gevierd op 30 november aan de Smederij 3 met een hapje en een drankje bij d’Olde Smidse.