Entertainmentbureau GYG in pand Smederij

Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is opgericht door Antonio Klarenbeek die bekend is als zanger bij onder meer de Goorse Sjoowavonden. GYG Entertainment gaat talentvolle artiesten opleiden- en begeleiden én evenementen- en feesten organiseren. Daarnaast is een mobiele app van het bedrijf in ontwikkeling waarin tickets van evenementen kunnen worden geplaatst en gekocht.

Antonio Klarenbeek

Antonio Klarenbeek, oprichter van GYG, zag tijdens zijn eigen betrokkenheid binnen de amateurmuziek dat vaak de focus wordt gelegd op het boeken van grote artiesten. “Beginnende talenten raken nog te vaak ondergesneeuwd en krijgen de kans niet om veel op te treden. Dit moet veranderen.” aldus Klarenbeek die met vier mensen zal beginnen in het pand aan De Smederij. “Hierbij gaan we uitdrukkelijk de samenwerking zoeken met onze naaste buurman en andere horeca- en theatergelegenheden in Goor en omstreken. Uiteindelijk willen we met onze concepten een toegevoegde waarde zijn voor de (beginnende) artiest en een aanvulling voor de organisatoren van evenementen in Twente”.

De officiële opening van GYG zal worden gevierd op 30 november aan de Smederij 3 met een hapje en een drankje bij d’Olde Smidse.

Gerelateerde berichten

  • Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren24 augustus 2017 Bijzonder huwelijksaanzoek bij Texelse vuurtoren Goorse romantiek op het waddeneiland Texel. Daar vroeg Antonio Klarenbeek op bijzondere wijze zijn geliefde Anne Marie Visser ten huwelijk. Hij deed dat bij de beroemde vuurtoren in […]
  • Webapplicatie-ontwikkelaar Qoden in bedrijfspand Smederij30 augustus 2017 Webapplicatie-ontwikkelaar Qoden in bedrijfspand Smederij Het bedrijfspand aan De Smederij tegenover de IJscobar van Bar Bistro d'Olde Smidse krijgt een nieuwe bewoner. Wouter Hutten heeft de ruimte gehuurd voor zijn nieuwe bedrijf Qoden. Dat is […]
  • Artiestenparade tijdens Winters Genieten13 december 2017 Artiestenparade tijdens Winters Genieten Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Hengeloos café decor voor Goorse benefietavond12 oktober 2015 Hengeloos café decor voor Goorse benefietavond Het Hengelose café Murphy's Law was gisteravond het decor voor een Goorse avond waarin maar één doel belangrijk was. Zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor de behandeling in […]