GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning

Van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs speelt dit weekeinde alleen GFC een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt vanmiddag vanaf 14:30 op sportpark Heeckeren tegen het Bornse BZSV De Blauwwitters. GFC is goed op stoom met drie overwinningen op rij en kan zich bij winst in de top van de ranglijst nestelen in de vierde klasse E. Twenthe is nog altijd op zoek naar de eerste zege en is met twee punten de hekkensluiter in de vierde klasse B van het zondagvoetbal.

Nog altijd zonder sterkhouder Simon Hevink, gaan de Tricolores morgen op bezoek bij Buurse, de nummer vijf van de ranglijst. SV Hector won vorige week voor het eerst dit seizoen toen door een fraaie goal van Joeri Wenderman in blessuretijd, de zege tegen Diepenheim (3-2) werd veilig gesteld. Morgen gaan de groen witten naar Victoria’28 in Enschede dat vorige week knap won in en tegen Markelo met 1-2. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs op jacht naar tweede zege20 oktober 2018 Goorse clubs op jacht naar tweede zege De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele13 oktober 2018 Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele De vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs spelen morgen de vierde competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. In de derde klasse A zal het voor vv Twenthe geen eenvoudige opgave worden om […]