Kleding-kringloopwinkel in centrum geopend

In het voormalige pand van kledingwinkel Middelkamp in de Goorse Grotestraat is sinds deze week een nieuwe Kringloopwinkel geopend. Alfayette Kringloop richt zich op de verkoop van gebruikte kleding, schoenen en tassen en is van maandag tot en met donderdag tussen 14:00 uur en 18:00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is de nieuwe kringloopwinkel van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend. Het winkelpand in de Grotestraat tegenover Scapino stond lang leeg maar is nu voor een groot gedeelte gevuld nadat ook Sigrid Wonen onlangs daar de deuren opende.

Foto: www.alfayette.nl

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans2 oktober 2015 Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans In het pand van Slim Jeans aan de Grotestraat komt een nieuwe kledingwinkel. PB Cheap Fashion zal vanaf 1 november haar intrek nemen in de bedrijfsruimte die 132 vierkante meter groot is. […]
  • Kiekeboe gaat weer open18 mei 2020 Kiekeboe gaat weer open De grootste kringloopwinkel van Goor gaat op 2e Pinksterdag weer open. Kiekeboe was de afgelopen weken gesloten vanwege het Coronavirus. Vanaf komende zaterdag kunnen er weer spullen […]
  • Grote brand bij Wawollie (met video)17 juli 2016 Grote brand bij Wawollie (met video) Bij kringloopwinkel Wawollie woedt een zeer grote brand. Daardoor is het pand aan de Haaksbergerweg in korte tijd volledig afgebrand. De brandweer is met groot materieel uitgerukt en […]
  • Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe9 mei 2017 Wawollie maakt doorstart onder naam Kiekeboe 17 juli 2016. Een zwarte dag voor tientallen vrijwilligers van kringloopwinkel Wawollie bij de Goorse haven. De onderneming brandde tot aan de grond toe af en werd volledig verwoest. Nu […]
  • Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers18 januari 2018 Kringloop-outlet schreeuwt om vrijwilligers De nieuwe kringloop-outlet van het zogenoemde Hof van Anpakk'n aan de Pastorie in het centrum van Goor zit met de handen in het haar. Ze komen vele handen te kort om de goederen die zijn […]