GFC walst over BZSV heen: 14-0

Een makkelijk middagje voor GFC vanmiddag tegen BZSV De Blauwwitters. De Bornse ploeg werd met maar liefst 14-0 afgedroogd op sportpark Heeckeren. Een hoofdrol was er voor Olaf Siegers die zes (!) van de 14 treffers voor zijn rekening nam. De overige goals kwamen op naam van Tim Wassink (3), Daan Zwierink (2), Colin Mensink en Bjorn Natrop. BZSV schoot ook nog een keer in eigen doel. GFC nestelt zich door de ruime zege in de top van de ranglijst in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met een imposant doelsaldo van +25.

Gerelateerde berichten

  • GFC maatje te groot voor Daarle1 februari 2020 GFC maatje te groot voor Daarle GFC had vanmiddag in de zaterdag vierde klasse E geen moeite met Sportclub Daarle. Het werd uiteindelijk 5-0 op sportpark Heeckeren. Bij rust was het ondanks een groot aantal kansen voor […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]