GFC walst over BZSV heen: 14-0

Een makkelijk middagje voor GFC vanmiddag tegen BZSV De Blauwwitters. De Bornse ploeg werd met maar liefst 14-0 afgedroogd op sportpark Heeckeren. Een hoofdrol was er voor Olaf Siegers die zes (!) van de 14 treffers voor zijn rekening nam. De overige goals kwamen op naam van Tim Wassink (3), Daan Zwierink (2), Colin Mensink en Bjorn Natrop. BZSV schoot ook nog een keer in eigen doel. GFC nestelt zich door de ruime zege in de top van de ranglijst in de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met een imposant doelsaldo van +25.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • Knappe zege GFC na helft met tien man19 oktober 2019 Knappe zege GFC na helft met tien man GFC boekte vandaag een knappe en belangrijke zege op het laag geklasseerde AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-3. In een matige eerste elftal met twee goede […]
  • GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning2 november 2019 GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning Van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs speelt dit weekeinde alleen GFC een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt vanmiddag vanaf 14:30 op sportpark […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]