Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria

Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria’28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op een verdiende voorsprong. Niet veel later was Christian Jimenez succesvol namen de groen-witten. Op slag van rust werd het 1-2 door een goal van Victoria-sterkhouder Boy Kamphuis.

In de tweede helft ging het gelijk op en ging Victoria naarmate de wedstrijd vorderde op jacht naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk uit een strafschop na een overtreding in de 16-meter van Jordy Leeftink. Hector-keeper Daniƫl Kolbe stopte aanvankelijk de penalty maar zag tot zijn afgrijzen dat de elf-meter mocht worden overgenomen omdat Kolbe volgens de scheidsrechter te vroeg bewoog. In tweede instantie was het wel raak voor weer Boyd Kamphuis en moet Hector genoegen nemen met een punt. Er was in de slotfase ook nog een rode kaart voor Joeri Wenderman van Hector na zijn tweede gele kaart.