Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria

Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria’28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op een verdiende voorsprong. Niet veel later was Christian Jimenez succesvol namen de groen-witten. Op slag van rust werd het 1-2 door een goal van Victoria-sterkhouder Boy Kamphuis.

In de tweede helft ging het gelijk op en ging Victoria naarmate de wedstrijd vorderde op jacht naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk uit een strafschop na een overtreding in de 16-meter van Jordy Leeftink. Hector-keeper Daniël Kolbe stopte aanvankelijk de penalty maar zag tot zijn afgrijzen dat de elf-meter mocht worden overgenomen omdat Kolbe volgens de scheidsrechter te vroeg bewoog. In tweede instantie was het wel raak voor weer Boyd Kamphuis en moet Hector genoegen nemen met een punt. Er was in de slotfase ook nog een rode kaart voor Joeri Wenderman van Hector na zijn tweede gele kaart.

Gerelateerde berichten

  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]