Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria

Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria’28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op een verdiende voorsprong. Niet veel later was Christian Jimenez succesvol namen de groen-witten. Op slag van rust werd het 1-2 door een goal van Victoria-sterkhouder Boy Kamphuis.

In de tweede helft ging het gelijk op en ging Victoria naarmate de wedstrijd vorderde op jacht naar de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk uit een strafschop na een overtreding in de 16-meter van Jordy Leeftink. Hector-keeper Daniël Kolbe stopte aanvankelijk de penalty maar zag tot zijn afgrijzen dat de elf-meter mocht worden overgenomen omdat Kolbe volgens de scheidsrechter te vroeg bewoog. In tweede instantie was het wel raak voor weer Boyd Kamphuis en moet Hector genoegen nemen met een punt. Er was in de slotfase ook nog een rode kaart voor Joeri Wenderman van Hector na zijn tweede gele kaart.

Gerelateerde berichten

  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo8 april 2018 Hector slaat goede richting in na winst op Bentelo Sinds 4 februari is het Hector weer gelukt een competitiewedstrijd te winnen in de vierde klasse B. Na een doelpuntloze eerste helft kwam Hector met veel werklust en een klein beetje geluk […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe15 april 2018 Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe Diepenheim heeft Hector vandaag op eigen veld verslagen. In een wedstrijd waarin Diepenheim de grootste en beste kansen had, viel de enige goal van de wedstrijd in blessuretijd. Een […]
  • Hector onderuit tegen Markelo2 april 2017 Hector onderuit tegen Markelo Hector verloor vanmiddag op eigen veld van sportclub Markelo dat door een late treffer de drie punten mee mocht nemen. Het werd 0-1 na een ruststand van 0-0. I de eerste helft golfde het […]