Twenthe boekt eerste seizoenszege

Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op voorsprong. Direct na rust tekende Wouter Leusink voor de verdiende 0-2 nadat hij de bal knap in het dak van het doel joeg. Buurse ging in het restant van de tweede helft wel nadrukkelijk op jacht naar de aansluitingstreffer maar een hard werkend Twenthe voorkwam een tegengoal alsmede de prima keepende Martijn Busscher die speelde omdat doelman Bas Zweers geblesseerd is. Smetje op de zege was wel het uitvallen van doelpuntenmaker Wouter Leusink die er na een klein kwartier in de tweede helft af moest met een blessure waarvan de ernst nog niet duidelijk is. Twenthe heeft nu 5 punten uit 6 duels en heeft rode lantaarn overgedragen aan Rietmolen dat een punt minder heeft.

Blijdschap bij Wouter Leusink na de 0-2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe deelt de punten met DSVD24 februari 2019 Twenthe deelt de punten met DSVD Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de […]
  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • Promotie Twenthe 2 na winst op FC Eibergen5 juni 2017 Promotie Twenthe 2 na winst op FC Eibergen Het tweede elftal van vv Twenthe is gepromoveerd naar de reserve tweede klasse van het zondagamateurvoetbal. De finalewedstrijd tegen FC Eibergen 2 werd vandaag met 2-0 gewonnen. Op het […]
  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]