Twenthe boekt eerste seizoenszege

Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op voorsprong. Direct na rust tekende Wouter Leusink voor de verdiende 0-2 nadat hij de bal knap in het dak van het doel joeg. Buurse ging in het restant van de tweede helft wel nadrukkelijk op jacht naar de aansluitingstreffer maar een hard werkend Twenthe voorkwam een tegengoal alsmede de prima keepende Martijn Busscher die speelde omdat doelman Bas Zweers geblesseerd is. Smetje op de zege was wel het uitvallen van doelpuntenmaker Wouter Leusink die er na een klein kwartier in de tweede helft af moest met een blessure waarvan de ernst nog niet duidelijk is. Twenthe heeft nu 5 punten uit 6 duels en heeft rode lantaarn overgedragen aan Rietmolen dat een punt minder heeft.

Blijdschap bij Wouter Leusink na de 0-2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo8 maart 2020 Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een […]
  • Twenthe pakt punt tegen koploper UDI1 maart 2020 Twenthe pakt punt tegen koploper UDI Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg […]