Twenthe boekt eerste seizoenszege

Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op voorsprong. Direct na rust tekende Wouter Leusink voor de verdiende 0-2 nadat hij de bal knap in het dak van het doel joeg. Buurse ging in het restant van de tweede helft wel nadrukkelijk op jacht naar de aansluitingstreffer maar een hard werkend Twenthe voorkwam een tegengoal alsmede de prima keepende Martijn Busscher die speelde omdat doelman Bas Zweers geblesseerd is. Smetje op de zege was wel het uitvallen van doelpuntenmaker Wouter Leusink die er na een klein kwartier in de tweede helft af moest met een blessure waarvan de ernst nog niet duidelijk is. Twenthe heeft nu 5 punten uit 6 duels en heeft rode lantaarn overgedragen aan Rietmolen dat een punt minder heeft.

Blijdschap bij Wouter Leusink na de 0-2