Apollo zoekt instructrice dansgroepen

Door omstandigheden zitten de minirettes en majorettes van Apollo nu zonder instructrice. De muziekvereniging zoekt derhalve een nieuwe leidinggevende. Heb jij zin om de groep van ongeveer 20 minirettes en majorettes te worden? Stuur dan een mailtje naar info@nullapollogoor.nl

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Jungle is nu nog overzichtelijk20 augustus 2019 Jungle is nu nog overzichtelijk Onder prima omstandigheden is vandaag het startsein gegeven voor het Houtdorp 2019. De kinderen grepen meteen het hout en het gereedschap om hun hut te bouwen. Het geraamte staat al bij […]
  • Apollo begint jaar goed met LEF5 januari 2020 Apollo begint jaar goed met LEF De Goorse muziekvereniging Apollo is het jaar goed begonnen met een mooi en gevarieerd Nieuwjaarsconcert in een volle Reggehof. Het orkest onder leiding van Carl Wittrock werd daarbij […]
  • Foekepotters traditioneel door Goorse centrum31 december 2014 Foekepotters traditioneel door Goorse centrum Er is vooraf veel over gesproken, maar de dag zelf viel uiteindelijk mee. De jaarlijkse foekepot-optocht in het Goorse centrum kon rekenen op een prima opkomst, waarmee de discussie over […]
  • Apollo steelt de show tijdens bijzonder lustrum29 juni 2019 Apollo steelt de show tijdens bijzonder lustrum Het was het summum van het jaar voor de leden van Apollo. Tijdens de 100ste verjaardag konden zij vanmiddag in een verhitte Tent hun kunsten vertonen en dat gebeurde op hoog niveau. De […]