The American Dream van Enchanté

Ze zijn druk bezig met de laatste repetities voor het concert van zondag 24 november. Onder de titel ‘The American Dream’ heeft kamerkoor Enchanté (Muziekschool Hof van Twente) onder leiding van dirigent Nora Volkert een programma samengesteld, met gastoptredens van Bison Futé uit Hengelo en het klarinetensemble Arundo en met medewerking van bariton Jeroen Sanders en violiste Trienke Dijkstra. Op het programma staan klassiekers als Moon River en Let it Snow, maar ook werken van moderne Amerikaanse componisten als Copland en Gilpin. Toegangskaarten à € 12.50 zijn verkrijgbaar bij de leden van Enchanté, bij Rob Moormann (0547-260508) of Toke Jonker (074-3764133).

Gerelateerde berichten

  • American Dream in de Hofkerk20 november 2019 American Dream in de Hofkerk Twee koren staan zondagmiddag op het podium in de Hofkerk in Goor. Onder de titel ‘The American Dream’ heeft kamerkoor Enchanté (Muziekschool Hof van Twente) een heerlijk Amerikaans […]
  • Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream…22 november 2019 Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream… Geen vertier in De Reggehof dit weekeinde. De eerder geplande voorstellingen 'Heel Holland Stampt' en 'Heel Holland Covered' gaan niet door vanwege 'reparatiewerkzaamheden' en zullen op […]
  • Speciale gasten op de koffie bij Stoevelaar6 november 2012 Speciale gasten op de koffie bij Stoevelaar Bewoners van De Stoevelaar gaan deze week in gesprek met bijzondere gasten. Dat doen ze in het kader van de landelijke actie Nederland in Dialoog. Iedereen is welkom om hierbij aan te […]
  • Enchanté op zoek naar leden13 november 2019 Enchanté op zoek naar leden Voor haar voorjaarsconcert op zondagmiddag 19 april 2020 is kamerkoor Enchanté (Muziekschool Hof van Twente) nog op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen zingen met het project […]
  • Muziekschool start met seniorenkoor overdag6 september 2017 Muziekschool start met seniorenkoor overdag De muziekschool Hof van Twente start komende maandag met een koor voor senioren die vooral overdag zullen zingen. Hiermee wordt een wens vervuld en aan diverse verzoeken voldaan om een […]