Jubileumconcert Vocanto

Dit jaar is het 20 jaar geleden, dat door het samengaan van het Vocaal Ensemble van de Nederlands Hervormde kerk en de Cantorij van de Gereformeerde Kerk  in Goor, de gemengde zangvereniging “VOCANTO” ontstond. Dit wordt gevierd met een concert komende zondag om 15.00 uur in de Hofkerk. De entree is vrij, maar ze willen bij de uitgang een gift vragen. De opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de actie “SAVE THE CHILDREN”. De Hofkerk aan de Diepenheimsestraat 2  is open vanaf 14.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Herfstconcert Accordeonvereniging KNA8 oktober 2018 Herfstconcert Accordeonvereniging KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag een herfstconcert. Plaats van handeling is bij deze editie niet De Reggehof maar De Waerdenborch. KNA treedt ook op met het Ensemble. […]
  • Graftrommelexpositie weer geopend7 april 2019 Graftrommelexpositie weer geopend Vanaf vandaag is de graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg weer open voor bezoekers. In de aula van de begraafplaats zijn er, naast de gerestaureerde Goorse […]
  • Imkerijdag bij Het Kukelnest8 juli 2019 Imkerijdag bij Het Kukelnest Er is komende zaterdag een Imkerijdag bij kinderboerderij Het Kukelnest. De imkers van bijenhouders-vereniging Reggedal zijn aanwezig om eenieder kennis te laten maken met honingbijen en […]
  • Graftrommelexpositie weer geopend29 augustus 2018 Graftrommelexpositie weer geopend De graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg is vanaf zondag weer open voor bezoekers. In de aula van de begraafplaats zijn er, naast de Goorse gerestaureerde […]
  • Graftrommelexpositie volgende week weer open voor bezoekers27 juli 2018 Graftrommelexpositie volgende week weer open voor bezoekers Op zondag 5 augustus is de graftrommelexpositie op de begraafplaats aan de Markeloseweg weer open voor bezoekers. In de, dit voorjaar nieuw ingerichte, aula zijn er naast de gerestaureerde […]