Trots op de Springbokken…

Ze werden na een spectaculaire wedstrijd voor de derde keer wereldkampioen rugby. De zogenoemde Springbokken van Zuid Afrika versloegen Engeland inde finale en dus was het land de afgelopen dagen in rep en roer. Ook in Goor werd de wereldtitelstrijd met spanning gevolgd door de Zuid Afrikaan Eric Effing en zijn vrouw Carol. De nationale vlag fier wapperend aan het huis op het Heeckeren. Een ingestuurde foto van die vlag haalde ook de nationale pers in Zuid Afrika. Het mediaplatform Maroela Media plaatste de foto om aan te geven dat ook elders in de wereld er met spanning werd meegeleefd met het Zuid Afrikaanse rugbyteam.

Gerelateerde berichten

  • Na de Zonnewende…26 december 2018 Na de Zonnewende… “Wanneer de dagen lengen gaan de nachten strengen” Deze volkswijsheid stuurde de Goorse weerman Eric Effing met een tweetal illusterende foto's. De echte winter begint vaak pas na de […]
  • Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag…6 oktober 2018 Herfsttinten aan het begin van een zomerse dag… De redactie mocht vandaag weer een paar prachtige foto's ontvangen van de Goorse weerman Eric Effing. Hij was vanochtend met zijn camera al vroeg op pad om de opkomende zon en de daarbij […]
  • Als de dagen lengen…31 december 2016 Als de dagen lengen… Een vredig en rustiek ochtendbeeld op de laatste dag van het jaar. Dit winterse plaatje zette fotograaf Eric Effing vanochtend op de kiek. "Als de dagen lengen, gaan de vorsten […]
  • De echte herfst is aanstaande…5 september 2017 De echte herfst is aanstaande… Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het […]
  • De herfst in volle glorie1 september 2017 De herfst in volle glorie Hij is een natuurliefhebber met een deskundig oog. En een fraaie lens. Gorenaar Eric Effing vat dit soms samen in beeld voor deze site en de rest van de bevolking in Goor. Want hoewel een […]