Hector verliest in Tukker Cup van Losser

Hector verloor gisteravond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 1-2 van Losser. Bij rust was het nog gelijk: 1-1. Na de voorsprong voor de bezoekers op sportpark ’t Doesgoor maakte Wesley Zwoferink de gelijkmaker. Derdeklasser Losser pakte uiteindelijk toch de volle winst. Tijdens de wedstrijd liet Hectortrainer mark Dijkstra in het kader van ontwikkeling ook veel jonge talenten opdraven zoals B-junior Silas Olydam. Komende zondag speelt Hector weer voor de competitie. Dan is de ploeg met de minste verliespunten in de vierde klasse B, Reunie uit Borculo, te gast op ’t Doesgoor.

Wesley Zwoferink (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]
  • Hector wint van Heracles in Tukker Cup18 december 2018 Hector wint van Heracles in Tukker Cup Hector heeft het laatste groepsduel in de strijd om de Tukker Cup met 2-4 gewonnen van vijfdeklasser AVC Heracles. In de ploeg van trainer Mark Dijkstra was er een hoofdrol voor de jonge […]
  • Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen26 januari 2020 Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen Hector is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Thuis tegen Rietmolen, de hekkensluiter in de vierde klasse B, werd met 2-0 gewonnen. Wesley Zwoferink was de grote man aan Goorse zijde […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]
  • Hector speelt gelijk tegen DOS’3719 november 2019 Hector speelt gelijk tegen DOS’37 Hector heeft vanavond de deelname aan het toernooi om de Tukker Cup afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen DOS'37 uit Vriezenveen. Op sportpark 't Doesgoor was die stand al bij rust […]