Nieuw advocatenkantoor in oude gemeentehuis

Goor is een advocatenkantoor rijker. Zweerman Elfrink Advocaten heeft een tweede vestiging geopend in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. Het kantoor dat zich volledig op familierecht, erfrecht en mediation richt, is in 2007 gestart in Hengelo. De advocaten houden elke woensdag een gratis inloopspreekuur van 15:00 uur tot 17:00 uur in Goor om potentiële nieuwe klanten de gelegenheid te geven om een familierecht-kwestie vrijblijvend voor te leggen. Meer informatie via de website van het advocatenkantoor.

Gerelateerde berichten

  • Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis31 oktober 2017 Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis Osteopathie Poppink verhuist naar het vroegere gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. De Goorse Ostheopaat Mark Poppink zat 9 jaar lang in een pand aan de Grotestraat waar in vroeger […]
  • HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis3 mei 2018 HofMarketing vestigt zich in voormalig Goors gemeentehuis De nieuwe stichting HofMarketing gaat zich in vestigen in het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. Daar is vanaf afgelopen dinsdag kantoorruimte gehuurd. Directeur Wilco de […]
  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Een kijkje in het nieuwe uitvaarthuis…24 november 2016 Een kijkje in het nieuwe uitvaarthuis… Het nieuwe uitvaarthuis De Hof wordt morgen officieel in gebruik genomen met de openingshandeling van burgemeester Ellen Nauta. Zaterdag is er een open dag (11.00 uur - 16.00 uur) waar […]
  • Toen het nog de Diepenheimscheweg was2 mei 2019 Toen het nog de Diepenheimscheweg was Het is deze week een veelbesproken plek: de Diepenheimseweg. Zo werd hier een aantal verdachten aangehouden na een wilde achtervolging én ook in de Goorse film stond de weg centraal met […]