Auto zwaar beschadigd na aanrijding, dader reed door

In de Wielewaalstraat is gisteravond een zilvergrijze Peugeot 308 zwaar beschadigd geraakt. De auto stond daar geparkeerd en werd geramd door een waarschijnlijke blauwe auto, gezien de lak die is achter gebleven. De dader reed na het ongeval door. De eigenaar wil graag weten of er getuigen zijn van de klap die gisteravond rond 23:15 uur door iemand wellicht gehoord of gezien is. Wie wat weet kan bellen met 06-12495447 of 06- 12495447.

De zwaar beschadigde Peugeot in de Wielewaalstraat

Gerelateerde berichten

  • Griezeltuin in de Wielewaalstraat27 oktober 2016 Griezeltuin in de Wielewaalstraat Het is, zeker als de duisternis is ingetreden, een angstaanjagend gezicht. De tuin van de familie Oudenampsen in de Goorse Wielewaalstraat is volledig 'gepimpt' in Halloween-stijl. Het […]
  • Auto in de sloot bij begraafplaats7 mei 2017 Auto in de sloot bij begraafplaats Een auto is vanmiddag uit de bocht gevlogen bij het kerkhof net buiten Goor op de parallelweg naast de weg richtig Markelo. De wagen kwam vauit Goor en reed richting Stokkum. In de bocht […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • Auto vliegt in brand na botsing op Haaksbergerweg17 januari 2015 Auto vliegt in brand na botsing op Haaksbergerweg Fikse schade bij een ongeval op de Oude Haaksbergerweg begin deze middag. Een bestuurder reed daar met zijn auto tegen een paal van de ANWB-bewegwijzering, waarna het voertuig vlam vatte. […]
  • Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo4 september 2019 Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo Een 62-jarige Gorenaar is gisteren betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de Flevoweg bij Ermelo. Een 19-jarige man uit Apeldoorn kwam daarbij om het leven nadat hij frontaal in […]