Supermarkt De Whee gaat alweer sluiten

Supermarkt De Whee in de Goorse Da Costastraat gaat aan het einde van het jaar de deuren sluiten. Uitbater Frank Bannink ziet door sterk dalende omzetcijfers geen heil meer in voortzetting van de supermarkt die hij pas in mei van dit jaar overnam. Daarvoor zat er een vestiging van de Emté. Er zijn op dit moment nog zes medewerkers met een doorlopend contract. Daarnaast zijn er nog enkele personeelsleden waarvan het dienstverband afloopt.

Bannink, die eerder een supermarkt in Barchem runde, heeft de werknemers en andere betrokkenen deze week op de hoogte gebracht. “Al vrij snel werd duidelijk dat, zeker voor de grootte van de winkel, er te weinig klandizie en dus te weinig omzet in zit. Dan kunnen we beter nu de stekker eruit trekken dan in een later stadium met alle gevolgen van dien.” Aan het einde van het jaar zal afscheid genomen worden met een uitverkoop bij supermarkt De Whee.


Gerelateerde berichten

  • Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo28 maart 2018 Emté op de Whee wordt tweede Goorse Jumbo De Emté-supermarkt aan de Goorse Da Costastraat wordt op termijn een Jumbo-supermarkt. Dat heeft de directie van de landelijke Jumboketen bekend gemaakt. Jumbo heeft in Nederland 130 […]
  • Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade23 augustus 2019 Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade De nieuwe supermarkt De Whee aan de Da Costastraat in Goor is nu officieel een zogenoemde Fairtrade-winkel. De voormalige Emté die nu in handen is van uitbater Frank Bannink heeft een […]
  • Goorse supermarkten in beweging…14 mei 2019 Goorse supermarkten in beweging… Het Goorse supermarktwezen krijgt een ander aanzien. Zoveel is wel duidelijk. Nu bekend is dat de Lidl alsnog mag bouwen aan de Kerkstraat, is er ook helderheid over de supermarkt aan de […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Inbraak bij EMTÉ: tweede verdachte voortvluchtig12 juli 2018 Inbraak bij EMTÉ: tweede verdachte voortvluchtig Bij de supermarkt EMTÉ aan de Da Costastraat is vannacht ingebroken. De politie hield één verdachte aan en heeft nog naar een tweede verdacht gezocht. Met hulp van een drone werd rond […]