Open dag uitvaartcentrum, KNA en Filmfestival…

Wederom een volle evenementenagenda met allereerst een ‘back to the eighties-avond’ in De Reggehof met The Wild Boys die de muziek van onder meer Duran Duran, Spandau Ballet, Wham, Elton John en The Pet Shop Boys. Morgen is er de Groene Daken-tour én Open Dag van uitvaartcentrum De Hof. ’s Avonds geeft accordeonvereniging KNA een herfstconcert in De Reggehof met de Duitse Osterholzer Squeezerbox-devils. Zondag is het Filmfestival in Filmhuis Alleman met een lunch en de films De Dirigent en Green Book. Zondagmiddag is vanaf 15:00 uur het jubileumconcert van Vocanto in De Hofkerk met medewerking van In Between. Voor alle evenementen check onze agenda.

The Bootleg Eighties, vanavond in De Reggehof

Gerelateerde berichten

  • Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival28 oktober 2016 Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival En weer een volle activiteitenagenda met allereerst een wel hele actuele titel van de voorstelling die Lenette van Dongen vanavond geeft in De Reggehof. De cabaretière brengt haar […]
  • Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream…22 november 2019 Speelgoedbeurs, Rad van Fortuin en The American Dream… Geen vertier in De Reggehof dit weekeinde. De eerder geplande voorstellingen 'Heel Holland Stampt' en 'Heel Holland Covered' gaan niet door vanwege 'reparatiewerkzaamheden' en zullen op […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal…30 augustus 2019 Restantenmarkt, BBBB, Montmartre en voetbal… Een goed gevulde evenementen-agenda voor het komende weekeinde met vandaag en morgen nog de Restantenmarkt in het Goorse centrum en vanavond het jaarlijkse Hoftoernooi dat dit jaar bij vv […]
  • Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule…5 juli 2019 Kleurrijk festival, struinen en Tourpoule… Een week na het Feest der Feesten is het allerminst rustig in het Goorse als het gaat om evenementen en activiteiten. De kalender meldt voor vanavond eerste het slotconcert van leerlingen […]