GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis

Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand weer een zege voor de rood zwarten. Rijssen vergaarde tot nu slechts één punt en lijkt dus kanonnenvoer voor de Goorse ploeg die goed op schot is in de zaterdag vierde klasse E. Zondag wacht voor Hector het thuisduel tegen het Borculose Reunie dat nog niet verloor en met 16 uit 6 de minste verliespunten heeft in de vierde klasse B. Twenthe won vorige week voor het eerst dit seizoen, in en tegen Buurse en speelt morgen de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hoeve Vooruit dat 10e staat met 6 punten, één puntje meer dan de Goorse Tricolores. De thuisduels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit28 september 2019 GFC ontvangt trefzeker Daarlerveen, Hector en Twenthe spelen uit Voor GFC staat vanmiddag de eerste thuiswedstrijd in het zaterdagvoetbal op de rol. In de vierde klasse E is de voorlopige koploper Daarlerveen de opponent. Die ploeg won namelijk de […]
  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]