GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis

Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand weer een zege voor de rood zwarten. Rijssen vergaarde tot nu slechts één punt en lijkt dus kanonnenvoer voor de Goorse ploeg die goed op schot is in de zaterdag vierde klasse E. Zondag wacht voor Hector het thuisduel tegen het Borculose Reunie dat nog niet verloor en met 16 uit 6 de minste verliespunten heeft in de vierde klasse B. Twenthe won vorige week voor het eerst dit seizoen, in en tegen Buurse en speelt morgen de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hoeve Vooruit dat 10e staat met 6 punten, één puntje meer dan de Goorse Tricolores. De thuisduels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.