Zon en Kerk op zelfde golflengte…

De verhoudingen op het kerkplein in Goor zijn uitstekend. Zo ook de verstandhouding tussen de uitbaters van de Grand Café De Zon en de dominee van de Hofkerk. Dat het café en de kerk ook letterlijk op dezelfde golflengte zitten werd vorige week op hilarische wijze duidelijk. Op de zondagochtend werd vanaf De Zon een autorally voor Mini’s gestart. De draadloze microfoon van De Zon werd gebruikt om de rijders de laatste instructies te geven, terwijl tegelijkertijd de voorganger in de kerk ook via een draadloos systeem het woord verkondigde. De microfoons bleken op dezelfde frequentie te zitten en de zender in het café bleek de sterkste want de microfonist vanuit de kroeg schalde ineens door de luidsprekers van het Godshuis. Toen de dominee vanuit de kerk richting kroeg snelde, kon het probleem worden opgelost.

kerkenzon

Gerelateerde berichten

  • Parkiet gevonden en gezocht4 oktober 2011 Parkiet gevonden en gezocht De mannen van Profix Autoschade aan de Klavermaten hebben een parkiet (foto) gevangen. Deze is inmiddels door de dierenambulance opgehaald. De lief- en leedredactie kreeg deze week ook een […]
  • Fiets gevonden aan P. Langendijkstraat18 november 2011 Fiets gevonden aan P. Langendijkstraat Edwin Kok heeft deze week een eenzame fiets gevonden. Het rijwiel staat al enkele dagen in het pad naast de huizen aan de Pieter Langendijkstraat. De fiets wordt vandaag opgehaald door de […]
  • Twenthe-icoon Frans 65 jaar19 december 2011 Twenthe-icoon Frans 65 jaar Frans Huistede viert vandaag een bijzondere mijlpaal. De Gorenaar is namelijk 65 jaar geworden. Dit vierde hij gisteren bij Café De Buddy's (foto) met zijn vrienden, familie en collega's. […]
  • Miny is nu echt 50 jaar5 februari 2012 Miny is nu echt 50 jaar Miny uit de Schoolstraat is 50 jaar. De Goorse zag dit gepaard gaan met de nodige versieringen. Zo staat er onder meer een olifant op de oprit. Verder zijn er ook de gebruikelijke […]
  • Voetbalplaatjes in de aanbieding18 augustus 2010 Voetbalplaatjes in de aanbieding Miny de Haan en Wilma Doornberg hopen dat elke jeugdigde liefhebber zijn of haar boek met voetbalplaatjes vol krijgt. De actie van C1000 Brandenbarg is voorbij, maar beide dames hebben nog […]