Dijkstra weg bij Hector

Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op ’t Doesgoor en is daarmee de langstzittende trainer in het Twentse amateurvoetbal. Het vertrek van Dijkstra zal vanavond ook onderwerp zijn tijdens de jaarvergadering van de groen witten maar komt niet als een verrassing. Wie zijn opvolger wordt moet in het restant van dit jaar duidelijk worden. Evenals de volgende bestemming van Dijkstra.

Gerelateerde berichten

  • Botterblom van Zenderen naar Meddo20 januari 2022 Botterblom van Zenderen naar Meddo Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Meddo. De Goorse oefenmeester is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij vierdeklasser Zenderen Vooruit waarmee hij de laatste […]
  • Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector5 december 2021 Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de […]
  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]
  • Hector mikt met jonge ploeg weer op handhaving21 september 2019 Hector mikt met jonge ploeg weer op handhaving Dat het een moeilijk seizoen zal worden voor SV Hector in de vierde klasse B, dit seizoen lijdt geen twijfel. De ploeg van trainer Mark Dijkstra, die morgen de competitie begint met een […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]