Dijkstra weg bij Hector

Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op ’t Doesgoor en is daarmee de langstzittende trainer in het Twentse amateurvoetbal. Het vertrek van Dijkstra zal vanavond ook onderwerp zijn tijdens de jaarvergadering van de groen witten maar komt niet als een verrassing. Wie zijn opvolger wordt moet in het restant van dit jaar duidelijk worden. Evenals de volgende bestemming van Dijkstra.

Gerelateerde berichten

  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]
  • Hector mikt met jonge ploeg weer op handhaving21 september 2019 Hector mikt met jonge ploeg weer op handhaving Dat het een moeilijk seizoen zal worden voor SV Hector in de vierde klasse B, dit seizoen lijdt geen twijfel. De ploeg van trainer Mark Dijkstra, die morgen de competitie begint met een […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast8 december 2018 GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast Het is Derbyday morgen in het Goorse als GFC op het eigen sportpark Heeckeren SV Hector ontvangt. De clash tussen de nummer 9, GFC dat tot nu, kijkend naar de doelstelling (kampioenschap), […]
  • Meistermacher Peter List 75 jaar!26 augustus 2018 Meistermacher Peter List 75 jaar! "Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt' schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e […]